toggle navigation

Ondanks de coronamaatregelen is de praktijk gewoon geopend !!

 | Start  | Over mij  | Gevestigde praktijken  | Voor Wie  | Contact & Afspraak  | Privacyverklaring  | 

Gevestigde praktijken

Inmiddels zijn er naast Praktijk Rob Westera meerdere praktijken gevestigd, namelijk:


Savannah

Savannah

Savannah werkt binnen de praktijk als Yoga en Pilates docente.

Deze bewegingsvormen kunnen lichamelijke klachten niet altijd verhelpen maar wel verminderen en voorkomen. Wekelijkse beoefening zal resulteren in meer vitaliteit. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Pilates: is een goed fitnesssysteem waarmee je jou kracht, flexibiliteit en balans verbeterd. Elke beweging die je maakt, begint bij de kern van je lichaam. Je versterkt je rompstabiliteit oftewel de spieren rondom je rug, buik en bekken bedoeld. Deze spieren ondersteunen je wervelkolom en de schoudergordel en zorgen voor een goede houding.

Yoga: Tijdens de les richten we ons op het versoepelen en versterken van bindweefsel, gewrichten en spieren. ​De les bestaat uit houdingen en oefeningen waarbij alle spieren en gewrichten in het lichaam gebruikt worden. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door stress. Tijdens de les trainen we ook het middenrif (ademhaling) en besteden we tijd aan ontspanning. Waardoor het makkelijker wordt om wat meer ontspannen door het leven te gaan. Yoga kan daardoor veel bijdragen aan (herstellen van) lichamelijke klachten. Ook als de klacht niet meer te herstellen is kan yoga veel verlichting bieden.

Voor een proefles kunt u haar bereiken op: 06 549 779 94.


Tanja Nienhuis

Tanja Nienhuis

Sinds 2012 werkt Tanja Nienhuis in de praktijk als haptotherapeut en coach. Voor een afspraak kunt u haar bellen: 06 23470676

Ze is lid van de VVH, vereniging voor haptotherapeuten, lidnr. 597A, www.haptotherapeuten-vvh.nl

Tanja:
"Als haptotherapeut verbind ik voelen en denken en doen, naar meer balans tussen lichaam, verstand en gevoel. Zo kun je vrijer in het leven bewegen en je bewust wordt dat je eigen keuzes kunt maken.

Ik werk met praktische oefeningen die je aan den lijve ervaart, gericht op contact maken met je gevoel, met de signalen die je lichaam je geeft. Het is gericht op bewustwording van je eigen persoonlijkheid en hoe je in het leven staat. Dit bewuster ervaren van jezelf en meer verbinding tussen hoofd, hart en lijf kan je kracht geven. En het kan je helpen meer jezelf te zijn en een vrij mens te zijn, ook in contact met anderen."


Kees van der Laan

Kees van der Laan

Sportmasseur lid NGS en lid steunpunt topsport Noord

www.sportmassageheerenveen.nl

Mirjam van Rheenen

Mirjam van Rheenen

Werkzaam bij Topfysio met als specialisatie dry needling, (sport)revalidatie en medical taping. Alsook coach bij Friesland Bewust Vitaal.

Tel: 06 - 31773915
E-mail: mirjam@topfysio.nl
RSQ trainer


Emmy van Marrum

Emmy van Marrum

Mijn naam is Emmy van Marrum en ik ben een enthousiaste en gepassioneerde therapeut. Het is mijn passie mensen te helpen vastgelopen patronen te doorbreken, dichte deuren te openen en te onderzoeken wat zich daarachter bevindt. Dáár ligt de sleutel voor verandering.

Op een bewegings-en lichaamsgerichte manier bied ik therapie aan mensen die vastlopen of dreigen vast te lopen in het dagelijkse leven. Je oefent door je bewust te worden van je lichaam, actief te worden op een manier die bij jou past, inzicht krijgen in oude gedragspatronen en nieuw gedrag te ontdekken en te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er weer balans in je leven. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

E: emmy@praktijkvanmarrum.nl
T. 06 21 36 4484
I. www.praktijkvanmarrum.nl

watermerk